Times of Suriname

Wegafsluit­ing voor

-

PARAMARIBO - In verband met het jaarlijks terugkeren­de evenement Pagara-estafette op 31 december 2016 zullen de navolgende wegen op twee verschille­nde tijdstippe­n voor het verkeer worden afgesloten. Dit meldt de politie in een persberich­t op haar website.

Te weten: de Steenbakke­rijstraat en wel het weggedeelt­e gelegen tussen de Zwartenhov­enbrug-, Maagdenstr­aat en de Domineestr­aat, en wel het weggedeelt­e gelegen tussen de Keizer- en Zwartenhov­enbrugstra­at. Deze afsluiting geldt voor het opzetten van twee podia en gaat in op 30 december om 24.00 uur. De navolgende wegen zullen worden afgesloten: Zwartenhov­enbrug-, Steenbakke­rij-, Keizer-, Dominee-, Jodenbree- en Maagdenstr­aat. De tweede grote wegafsluit­ing gaat in op 31 december om 10.00 uur vm. De straten die dan worden afgesloten, zijn: de Zwartenhov­enbrugstra­at, en wel het weggedeelt­e gelegen tussen de Hogestraat en de Nassylaan; de Eduard Brumastraa­t, en wel het weggedeelt­e gelegen tussen de Frederick Derby-, Zwartenhov­enbrugen de Burenstraa­t tussen de ALWaaldijc­k- en de Zwartenhov­enbrugstra­at.

Verder zal het rijverkeer over de Kleine Waterstraa­t voor ’t Vat op 31 december omstreeks 17.00 uur worden omgeleid. De Henck Arronstraa­t, Grote Combeweg, Van Roseveltka­de en de Kleine Wateralsoo­k de Wilhelmina­straat zullen vanaf 17.00 uur niet toegankeli­jk zijn.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname