Times of Suriname

Maradona niet onder de indruk van Ronaldo

-

VOETBAL - Diego Maradona stelt dat Real Madridaanv­aller Cristiano Ronaldo op dit moment niet in zijn beste vorm steekt, maar verwacht verbeterin­g van de Portugees. De Portugese internatio­nal kende een zeer succesvoll­e 2016. Met Real Madrid won hij de Champions League, met Portugal werd hij Europees kampioen en persoonlij­k pakte hij zijn vierde Ballon d’Or. Dit seizoen scoorde hij in 22 wedstrijde­n voor zijn club en land 23 doelpunten, maar Maradona is niet onder de indruk. “Ik zou graag zien dat Real Madrid-SSC Napoli vandaag gespeeld zou worden, want Ronaldo is niet op zijn best”, vertelde Maradona tegen Argentijns­e media. “Echter, in februari zal hij in topconditi­e zijn denk ik, net als zijn teamgenote­n.” De oud-voetballer zag deze zomer Gonzalo Higuaín vertrekken bij zijn geliefde Napoli om voor Juventus te gaan spelen. “Ik zei vorig seizoen dat als Higuaín 36 doelpunten zou scoren het een wonder zou zijn en Aurelio de Laurentiis (voorzitter Napoli red.) wist hoe hij dat moest gebruiken om hem te verkopen, omdat hij zijn eigen vrouw zou verkopen”, grapte de 56-jarige. “Hij zag dat Juve een spits nodig had en verkocht hen er een. Ik denk dat deze beslissing­en met het hart genomen moeten worden. Ik bleef bij Napoli en Higuaín ging naar Juventus. De tijden zijn veranderd. Vroeger koos ik het shirt. Nu kiezen ze voor het geld.”

(Goal)

 ??  ?? Diego Maradona stelt dat Real Madrid-aanvaller Cristiano Ronaldo op dit moment niet in zijn beste vorm steekt, maar verwacht verbeterin­g van de Portugees. (Foto: Xinhua)
Diego Maradona stelt dat Real Madrid-aanvaller Cristiano Ronaldo op dit moment niet in zijn beste vorm steekt, maar verwacht verbeterin­g van de Portugees. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname