Times of Suriname

Warriors wint van Raptors

-

BASKETBAL - De clash tussen een topteam uit het westen en één uit het oosten is gewonnen door het team uit de Western Conference. In Oakland ontving Golden State Warriors in Toronto Raptors de nummer twee uit de Eastern Conference en het thuisteam ging er met een 121-111 overwinnin­g vandoor. Warriors begon ijzersterk aan de wedstrijd en scoorde in het eerste kwart al 42 punten. Toronto liep vanaf dat moment achter de feiten aan en kon uiteindeli­jk de schade nog enigszins beperken. Stephen Curry was topscorer bij de thuisclub met 28 punten. Dat was één puntje minder dan Demar DeRozan van Raptors.

Een sterk slotoffens­ief leverde Chicago Bulls een 101-99 overwinnin­g op Brooklyn Nets op. Met nog ruim twee minuten op de klok had Nets een voorsprong van zeven punten, maar dit werd door de thuisclub gerepareer­d. In de slotsecond­en bezorgde Jimmy Butler, Bulls nog de onverwacht­e zege. De small forward van Bulls had een goede avond. Butler kwam in totaal tot veertig punten. Door de zege staat Chicago zevende in de Eastern Conference.

Washington Wizards-Indiana Pacers: 111-105, Orlando Magic-Charlotte Hornets: 101-120, Atlanta HawksNew York Knicks: 102-98, Detroit Pistons-Milwaukee Bucks: 94-119, New Orleans Pelicans-Los Angeles Clippers: 102-98, San Antonio Spurs-Phoenix Suns: 119-98, Denver NuggetsMin­nesota Timberwolv­es: 105-103 en Portland Trail Blazers-Sacramento Kings: 102-89. (NOS)

 ??  ?? Klay Thompson van Golden State Warriors (r) doet er alles aan om Demar DeRozan van Toronto Raptors te stoppen. (Foto: ESPN)
Klay Thompson van Golden State Warriors (r) doet er alles aan om Demar DeRozan van Toronto Raptors te stoppen. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname