Times of Suriname

Acteur John Stamos zet ex-vriend van ziek meisje meesterlij­k op zijn plaats

-

De Amerikaans­e acteur John Stamos (Full House) heeft de dag van een ziek meisje goed gemaakt bij zijn jaarlijkse bezoek aan het Long Beach Memorial-ziekenhuis in

Los Angeles. Hij belde haar ex-vriendje op en liet hem weten dat hij de fout van zijn leven had gemaakt. Stamos was naar het ziekenhuis getrokken met Josh Peck, die samen met hem acteerde in de serie Grandfathe­red.

Op hun ronde kwamen ze Amanda tegen en zij vertelde hen dat haar vriendje Jorge haar onlangs had laten zitten. Waarop Stamos besloot hem te bellen. Peck filmde intussen alles met zijn smartphone. Op de beelden is te zien hoe Stamos eerst op het antwoordap­paraat van de jongeman terecht komt. “Jorge, dit is John Stamos”, klonk het. “Ik ben hier bij Amanda, mijn nieuwe vriendin. Blijkbaar zijn jullie uit elkaar, dus ik heb mijn kans gegrepen. Jammer voor jou, Jorge, jammer voor jou. Want Amanda is een geweldig meisje.”

Iets later deed Stamos een tweede poging om de kerel te bereiken en deze keer nam hij wél op. En de acteur liet iedereen meegeniete­n via de speaker van zijn smartphone, tot groot plezier van Amanda. “We hoorden dat je Amanda hebt laten zitten, dus ik ben haar komen bezoeken hier in het ziekenhuis. We zijn intussen aan het daten, we hebben je dus niet meer nodig”, zei hij. “Ik denk dat je een grote fout hebt begaan, maar toch leuk om je eens te horen, man.” Waarop de jongen alleen: “Dankje, John Stamos” kon stotteren voor de verbinding werd verbroken. Stamos postte later een foto van zijn telefoontj­e op Instagram en het filmpje vond zijn weg naar het internet, waar het vlotjes wordt bekeken.

(HLN/foto: ytimg.com en foto2: ZEROFilter­ed.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname