Times of Suriname

M*A*S*H-acteur William Christophe­r (84) overleden

-

De kogel is door de kerk. Er komt een vervolg op de successeri­e Will & Grace. Dat meldt acteur Leslie Jordan. Hij speelt in de serie de rol van Beverly Leslie. Er komen tien nieuwe aflevering­en vertelde hij tijdens een interview aan het radiostati­on KPBS in San Diego. Er gingen al een tijdje geruchten dat de comedyseri­e terug zou keren. NBC zond Will & Grace tussen 1998 en 2006 uit. In september verscheen er opeens een filmpje op YouTube waarin Will, Grace, Jack en Karen te zien waren. Het bleek te gaan om een verkiezing­sspotje. De hernieuwde samenwerki­ng zorgde voor allerlei geruchten. Vooral toen hoofdrolsp­eler Eric McCormack bekendmaak­te dat de cast met aan het onderhande­len was. De opnames voor de aflevering­en starten in juli en de comedy zal vooral gaan over de Amerikaans­e politiek, onthulde Megan Mullally, één van de actrices die aan de serie is verbonden. Met Donald Trump als de nieuwe president kon de terugkeer van de comedyseri­e niet op een beter moment komen, liet de actrice zich tegenover PrideSourc­e ontvallen. (De Telegraaf/foto: Fanart.tv)

De Amerikaans­e acteur William Christophe­r is overleden op 84-jarige leeftijd. Christophe­r werd in de jaren zeventig bekend door zijn rol als Father John Mulcahy in de serie M*A*S*H, die hij in ruim tweehonder­d aflevering­en speelde. Hij speelde dezelfde

rol ook in het vervolg After Mash. Ook was hij te zien in Good Times en Heaven Sent. M*A*S*H gaat over de gebeurteni­ssen van de medewerker­s van een mobiel ziekenhuis tijdens de Koreaanse Oorlog. De serie liep van 1972 tot 1983. De acteur was al langere tijd ziek. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter. (NU.nl/foto:

Statesman.com)

 ??  ?? NBC
NBC
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname