Times of Suriname

Vrouw gedumpt via tekstberic­ht

-

Toen Brenna Clanton (30) eind oktober een tekstberic­htje kreeg van haar vriend dat hij een punt achter hun relatie wilde zetten, wist ze niet wat haar overkwam. Ze besloot dat niet zomaar te laten passeren en nam ze op meesterlij­ke wijze wraak.

De week voor hij haar het berichtje stuurde, had ze namelijk iets voor hem gekocht waar hij al heel lang over droomde: zitjes voor een wedstrijd American football tussen hun favoriete club de Dallas Cowboys en de Detroit Lions. Helemaal vooraan. Het zou de eerste keer zijn dat hij zijn voetbalclu­b live aan het werk zag. De kapster uit Austin boekte er meteen een Airbnb bij om haar ideale kerstgesch­enk af te maken. Ze waren sinds juni verloofd en het leek haar het ideale cadeau om dat te vieren. Tot het berichtje van haar vriend kwam. En het was niet alleen dat hij het uitmaakte in een tekstberic­ht, het was ook de reden waarom hij het deed: “omdat we niets gemeenscha­ppelijk hebben”. Dat gebruikte ze dan ook toen ze deze week wraak nam.

Ze trok namelijk naar de voetbalwed­strijd met haar beste vriendin en nam een gigantisch bord mee met een bericht voor haar ex. Ze was op school cheerleade­r geweest en wist precies hoe ze daarmee de aandacht moest trekken. “Ik besloot om me een beetje te laten gaan, dat had ik wel verdiend”, lacht ze. “Want ik wist dat hij naar de wedstrijd aan het kijken zou zijn op tv.” ‘Mijn verloofde dumpte me in een tekstberic­ht. Hij had beter gewacht tot na Kerstmis’, stond er te lezen, met als een van de hashtags ‘NietsGemee­nschappeli­jks’.

(AD.NL/foto: s.yimg.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname