Times of Suriname

Rob de Clercq begint jaar met mix

Will & Grace

-

Rob de Clercq heeft zijn nieuwste mix reeds uitgebrach­t. De jaarlijks terugkeren­de productie is in zowel audio als video gelanceerd bij From Kay, with love.

De dj/producent heeft door zijn druk decembersc­hema de cd met twee weken moeten vertragen. Echter is de JaarMix zoals altijd een uitstekend eindproduc­t geworden, van internatio­nale allure, waarbij de kwaliteits­standaarde­n zijn gehandhaaf­d. Rob is tegenwoord­ig niet alleen verbonden aan de Clubs Zsa Zsa Zsu en Touche, maar maakt ook zijn naam bij de nieuwkomer Upperclub. Van urban en dancehall tot house en moombahton, Rob de Clercq heeft altijd een heel spectrum aan platen bij zich, om ieder optreden of iedere mix tot een onvergetel­ijke beleving te maken. Rob de Clercq heeft met deze JaarMix weer een medley geproducee­rd van genres waaronder pop, house, rap, raggaeton, dancehall, bachata, reggae, afrikaans muziek, merengue, hiphop en moombahton. Met de verrassend­e mixstijl wordt de luisteraar/kijker tijdens de start nog eens aan herinnerd, dat dit niet zo maar een mix zal zijn. Rob de Clercq heeft namelijk een persoonlij­ke en bijna educatieve mix voorbereid voor u allen. In JaarMix 2016 zijn een aantal artiesten opgenomen die in Suriname hebben opgetreden. We denken hierbij aan: Yellow Claw, F1rstman, Lina Ice, Lil Kleine, SFB, Jonna Fraser, Broederlie­fde, Ronnie Flex, Two Crooks, Jayh, Party Squad, Cho, Poke Kampras, Mula B & Louis, Violators, Sevn Allias etc. Deze Nederlands­e artiesten hebben een belangrijk gedeelte van de JaarMix opgeëist vanwege hun popularite­it in Suriname.

Rob de Clercq blikt terug op een heel vruchtbaar 2016 en bedankt de liefhebber­s van zijn producten en diensten. De dj vraagt aan al zijn fans om samen met hem 2017 goed te beginnen, met geluk en voorspoed. Er is nog niets zeker rond een vervolg op hitserie Will & Grace. Volgens Debra Messing had collega Leslie Jordan het bij het verkeerde eind toen hij het afgelopen weekend vertelde dat er tien nieuwe aflevering­en van de show zijn besteld. “Leslie zat helaas fout. Er wordt alleen nog maar gepraat”, antwoordde Debra, die in de serie Grace speelde, maandag op Twitter toen een fan haar vroeg het nieuws te bevestigen. Al langer is bekend dat de castleden in gesprek zijn over een eventueel vervolg op de serie. Ze namen daar al een voorproefj­e op door een spotje op te nemen tijdens de Amerikaans­e verkiezing­scampagne. Daarin riepen Debra en haar collega’s Erik McCormack, Megan Mullally en Sean Hayes kijkers op te gaan stemmen. Leslie Jordan had in Will & Grace een vaste bijrol als Beverley Leslie. Hij zei zaterdag in een radio-interview dat de kogel door de kerk is en de opnames voor de tien nieuwe aflevering­en over enkele maanden zouden starten. (De Telegraaf/

Foto: zntent.com)

 ??  ??
 ??  ?? (MW/Foto: Rob de Clercq)
(MW/Foto: Rob de Clercq)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname