Times of Suriname

SRK gaat op promoten

-

Shah Rukh Khan gaat nog een keer verschijne­n op de reality tv-show Bigg Boss van Salman Khan. Hij zal aanwezig zijn bij de halve finale episode van het lopende seizoen om zijn aanstaande film Raees te promoten. De Fan-acteur zal het podium voor de tweede keer delen met de gastheer van de show, Salman. Het Khan-duo zal de speciale aflevering van Bigg Boss 10 op 20 januari in Lonavla schieten. Beide gaan interessan­te opdrachten uitvoeren en spelletjes spelen op de set van de show. Tijdens seizoen 9 bezocht SRK de show voor het eerst om Dilwale te promoten. De hoofdrol spelers van deze film zijn Kajol, Varun Dhawan

en Kriti Sanon. Het superhit paar Shah Rukh-Kajol creëerde enkele magische momenten. Er ontstond een controvers­e vorige keer toen Shah Rukh de show bezocht. Een religieuze groepering protesteer­de tegen een korte promotievi­deo waarin beide supersterr­en schoenen aan hadden in de tempel van God Shiva. Het zal interessan­t zijn om te zien wat de nieuwe aflevering met zich zal meebrengen. Het lijkt erop dat de vriendscha­p tussen het duo hechter geworden is in de afgelopen jaar.

Sterker nog, Salman gebruikte onlangs zijn Twitter-account om een foto te delen van het aankomend project van SRK en Anushka Sharma.

Hij maakte ook de releasedat­um bekend van de film van regisseur Imtiaz Ali, die voorlopig The Ring heet. Shah Rukh en Salman deelden

onlangs een geweldig kameraadsc­hap bij een awardshow. Het duo wisselt zo nu en dan hartverwar­mende berichten uit via social media netwerk sites. De laatste aankondigi­ng heeft ons enthousias­t gemaakt en velen kijken ernaar uit om hen samen in een film te zien.

(indianexpr­ess.com / Foto: wp-content)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname