Times of Suriname

Thuiszege voor San Antonio Spurs

-

BASKETBAL - San Antonio Spurs heeft zijn negende thuiszege op rij geboekt. De nummer twee in de Western Conference van de NBA was Charlotte Hornets met 10285 de baas.

De laatste competitie­zege van Charlotte bij Spurs dateert alweer van 2006. Nu bleef Hornets lang goed bij: met nog drie minuten te gaan in het derde kwart was het 60-60. Daarna lieten de bezoekers het, met een schotperce­ntage van 30 voor het hele derde kwart, lelijk afweten en liep Spurs snel uit. Rookie Davis Bertans, die op de bank startte, liet voor Spurs 21 punten aantekenen, zijn hoogste score tot nu toe. Acht van zijn punten vielen in het derde kwart. Bij Charlotte zorgde Kemba Walker voor achttien punten. Chicago Bulls had een fenomenale Jimmy Butler nodig om Toronto Raptors te verslaan. De small forward van Bulls maakte 42 punten in de wedstrijd die Chicago met 123-118 won. Ondanks de nederlaag staat Raptors nog altijd tweede in de Eastern Conference. Chicago bezet de achtste plek. Russell Westbrook liet zich tegen Denver Nuggets weer eens van zijn beste kant zien. De pointguard noteerde zijn zeventiend­e triple-double van het seizoen namens Oklahoma City Thunder en leidde zijn club naar een 121106 overwinnin­g. Westbrook maakte 32 punten, gaf elf assists en pakte zeventien rebounds.

Indiana Pacers-New York Knicks: 123-109, Boston Celtics-New Orleans Pelicans: 117-108, Minnesota Timberwolv­es-Utah Jazz: 92-94 en Dallas MavericksA­tlanta Hawks: 82-97.

(NOS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname