Times of Suriname

Jong Rambaan scoort een handje vol

-

VOETBAL – Jong Rambaan heeft geen fouten gemaakt tegen het lidbondent­eam OSV in de bekercompe­titie van de Surinaamse Voetbal Bond. Op het Nacionello­sportcompl­ex won Jong Rambaan met 5-1, na een 3-0 ruststand.

Jong Rambaan domineerde de wedstrijd en liet zo tal van kansen onbenut. Zo miste Jong Rambaan een gouden kans om op een voorsprong te komen, toen Lorenzo Overman de penalty miste. Na 30 minuten lang kansen gemist te hebben, bezorgde Mengalvio Ceder Jong Rambaan de voorsprong: 1-0. Twee minuten later werd het nog beter, toen Abidsinigo Kejansi de score verdubbeld­e: 2-0. Hierna moest Jong Rambaan een domper incasseren, toen Kejansi de rode kaart kreeg. Jong Rambaan moest verder met tien man. Ondanks deze minderheid lukte het Jong Rambaan toch om een derde doelpunt te maken. Nog voor rust was het Regilio Abiting die het doelpunt maakte.

In de tweede helft startte OSV beter en begon druk uit te oefen op de verdedigin­g van Jong Rambaan. Hierdoor kon OSV de achterstan­d in de 58ste minuut verkleinen naar twee doelpunten verschil. Arty Joewarame scoorde. OSV drukte door, maar tot doelpunten kwam het team uit de lidbondenv­ereniging Para Sport Bond niet meer. Het werd zelf erger voor OSV toen Jong Rambaan nog twee keer het net vond in de resterende minuten. Amasensi Vorswijk en Dion Fiqueira maakten de laatste twee doelpunten.

Kitha-SNL: 1-8, Slee Juniors-Caravan: 6-2 en Rica Prof-A Coconut: 0-1.