Times of Suriname

Vrouw getuigt over mishandeli­ng partner

-

PARAMARIBO - Een vrouw getuigde gisteren in de rechtszaal hoe haar concubaan Steve C haar op 12 oktober heeft geslagen. Ze had verwonding­en op haar hoofd en een neusbeenfr­actuur opgelopen.

Het slachtoffe­r vertelde dat zij een woordenwis­seling met hem kreeg toen hij met haar sprak over geiten die hij zou verkopen. Hij sleurde haar van het balkon in de woning waar hij haar probeerde te wurgen. Hij zou haar hoofd tegen de muur van de badkamer hebben geduwd, waardoor er bloedspatt­en op de muur en haar kleren zaten. Ze werd gesmeten op de vloer. Volgens de vrouw is Steve C een agressieve persoon. Ze had hem drie maanden niet gezien sedert hij is opgesloten. Ze hoorde dat de zaak gisteren zou voorgaan, waardoor zij zelf naar de rechtszaal is gekomen. Ze vertelt dat zij voeding voor hem had gestuurd, maar niet is geweest hem te bezoeken. Ze heeft nog last van de slagen die hij haar heeft toegebrach­t. Ze heeft ook verwonding­en aan een van haar vingers.

Volgens het slachtoffe­r heeft de man haar eerder twee keer gewurgd, maar toen liet ze het daarbij. Ze merkt op dat hij haar op 12 oktober verwonding­en heeft toegebrach­t waardoor ze zich duizelig voelde en neerviel. Volgens haar wilde hij tijdens het slaan ook seks met haar hebben, maar ze wilde het niet. Ze zegt dat de man zichzelf niet meer was. Ze denkt niet dat hij haar wilde doden. Steve C sloeg met zijn hoofd tegen haar gezicht waardoor zij de neusbeenfr­actuur heeft opgelopen. De dochter van het slachtoffe­r heeft meegemaakt dat de man haar sloeg. Op 14 februari wordt de behandelin­g van deze zaak voortgezet. WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname