Times of Suriname

Welgedacht C komt terug van achterstan­d

-

VOETBAL - Welgedacht C kwam van een achterstan­d terug, om alsnog de drie punten te pakken tegen Hind Boys in de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sport Organisati­e. In het Eddy Blackmanst­adion won Welgedacht C met 4-3, nadat het bij de rust nog achterston­d met 2-1.

Welgedacht C begon de wedstrijd beter dan zijn tegenstand­er. Het team nam in de 21ste minuut een voorsprong door een doelpunt van Ratish Sanohar. Dit was de achtste keer dat Sanohar het net vond in de competitie. Hierna ging het bergafwaar­ts met Welgedacht C. Ritesh Ramdin bracht een minuut later teams op gelijke hoogte en vier minuten voor het rustsignaa­l zette hij Hind Boys op voorsprong.

In de tweede helft startte Welgedacht C weer beter en in de 52ste minuut bracht Villajet Goelamnabi­e vereniging­en voor de tweede keer naast elkaar: 2-2. Welgedacht C bleef druk uitoefenen en Cesar Doekoe zette zijn team voor de tweede keer op een voorsprong: 3-2. Zaken werden nog beter voor Welgedacht C toen James Stoard het vierde doelpunt maakte: 4-2. Zes minuten later verkleinde Bijorn Hahn de voorsprong naar een verschil van een doelpunt: 4-3. Ricardo Jubitana kreeg in de 81ste minuut de rode kaart, maar Hind Boys trok daar geen profijt uit en verloor de wedstrijd.

Door de overwinnin­g klimt Welgedacht C naar de tweede plaats met twaalf punten. Hind Boys blijft steken op tien punten. Verder heeft Hindelaya in de eerste klasse zijn eerste overwinnin­g geboekt in de competitie, door van Amor te winnen met 5-1. In de tweede klasse speelden HVV en Jong India 1-1 gelijk en Amor 2 en KD 2011 kwamen niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen HVV en Jong India.
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen HVV en Jong India.