Times of Suriname

Zidane praat niet over Barcelona

-

VOETBAL - Real Madridtrai­ner Zinédine Zidane besloot wijselijk niet in te gaan op vragen over Barcelona. De coach richt zich volledig op zijn eigen ploeg. De Madrilenen staan donderdaga­vond in Sevilla tegen de plaatselij­ke FC voor de Copa del Rey en volgens Zidane zijn hij, zijn staf en de spelersgro­ep volledig gericht op die wedstrijd. De rumoer die de afgelopen dagen ontstond rondom Barcelona, houdt de Fransman niet bezig. De selectie van Barcelona schitterde maandag door afwezighei­d op het FIFA-gala in Zürich, omdat zij woensdagav­ond tegen Athletic Club speelt in de Copa del Rey. Zidane wilde er niet op ingaan. “Dat ze er niet waren? Ik denk alleen aan mijn eigen wedstrijd”, zei de Franse coach op een persconfer­entie.

Verder was er ophef ontstaan door een opmerking van Gerard Piqué, die vorige week na het verlies in Bilbao (2-1) stelde dat Real Madrid structuree­l voordeel krijgt van de arbitrage in Spanje. Ook na de 1-1 tegen Villarreal haalde de verdediger het nieuws, toen hij zijn woede uitte richting de eretribune waar bondsvoorz­itter Javier Tebas zetelde.

Maar ook hier wilde Zidane geen woorden aan vuil maken. “De opmerkinge­n van Piqué? Daar ga ik ook niet op reageren. Ik heb namelijk geen zin in gedoe.” Real verdedigt in Estadio Ramón Sánchez Pizjuan een comfortabe­le 3-0 voorsprong.

(Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname