Times of Suriname

Puwanani onderuit tegen Broki

-

VOETBAL- De jongens van ‘Abra Broki’ hebben woensdagav­ond Puwanani zijn eerste nederlaag van het seizoen bezorgd bij de voortzetti­ng van de competitie van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB). Broki won in het stadion van NGVB met 4-0, na een rustscore van 1-0. Na een vroeg doelpunt in de tiende minuut van Cleon Wondel, duurde het tot aan de 58ste minuut voordat Broki de strijd kon beslissen. Het inbrengen van Clifford Allyne bracht direct veranderin­g in het spelbeeld van Broki. Het was dan ook Allyne die in de 58ste minuut voor 2-0 zorgde. Reinald Fonkel zette de wedstrijd in de 77ste minuut op slot, waarna Allyne in 85ste zijn tweede doelpunt aantekende en de eindstand op 4-0 bepaalde.

Princo overklaste Vasas door te winnen met 6-1. Vasas kon Princo tot aan de rust bijbenen, waardoor de score slechts 2-1 was voor Princo. Jetro Rees opende de score voor Princo in de tiende minuut. Vasas kwam direct goed terug en in de zeventiend­e minuut was het Sako Diso die voor de gelijkmake­r zorgde: 1-1. Een strafschop voor Princo nog voor rust bepaalde de ruststand op 2-1. Lester Headley maakte geen fout vanaf de elfmeterst­ip. In de tweede helft was Vasas een totaal verslagen team. De jongens van Vasas waren moe. Princo maakte hier goed gebruik van en voerde de eindscore op naar 6-1. Giovanni Hardewijk, Zachari Zeegelaar, Kelvin Sno en Rees scoorden in de tweede helft. NGVB zet zondag zijn competitie voort met vier wedstrijde­n: T.Sondi-Su Sport, Jong Aurora-Princo, Puwanani-Vasas en BrokiSente­a.