Times of Suriname

SBC maakt aanvang met U-20-klasse

-

VOETBAL - Sport Bond Commewijne heeft een aanvang gemaakt met zijn U-20jeugdcom­petitie. Aan deze competitie doen vijf jeugdveren­igingen deel: Toronto, Zoelen, Ellen, Blue Wings en Voorburg.

In de openingswe­dstrijd won Toronto ruim van Ellen. Het team won in het Seljeestad­ion met 5-2. Jaginder Harangi opende in de 21ste minuut de score, waarna Matheus Cordeira de score verdubbeld­e voor Toronto. Dit werd ook de ruststand van de wedstrijd. In de tweede helft scoorde Toronto al in de eerste minuut van de helft. Cordeira nam het doelpunt voor zijn rekening. Ellen gaf het niet op en vocht zich terug. In de 71ste en 76ste minuut was het Sersinio Rotgans die de achterstan­d verkleinde naar een doelpunt verschil: 3-2. Ellen drukte door om de gelijkmake­r te scoren, maar faalde de gecreëerde kansen te benutten. Dit werd het team fataal toen Cordeira nog twee keer het net vond en zijn aantal bracht naar vier doelpunten. De competitie in de U-20-klasse van SBC wordt in het weekend voortgezet met de wedstrijd tussen Zoelen en Blue Wings.