Times of Suriname

Rica Prof doet goede zaken

-

VOETBAL - Rica Prof heeft goede zaken gedaan in de reguliere competitie van de Moengo Sport Bond. Het wist overtuigen­d met 3-0 te winnen van Peto.

Rica Prof begon goed aan de wedstrijd en in de negentiend­e minuut schoot Chesron Kwelling de 1-0 binnen. Hierna kwamen de teams niet meer tot scoren in deze helft. In de tweede helft bleef de wedstrijd gelijkopga­and. Pas in de laatste acht minuten wist Rica Prof de overwinnin­g veilig te stellen. In de 82ste minuut zorgde Nathaniel Delee voor de 2-0 en drie minuten later bepaalde Cryifo Bomisa met een treffer de eindstand op 3-0.

Atletico Berm heeft ook goede zaken gedaan tegen OSV. Na een ruststand van 1-1 won Atletico Berm uiteindeli­jk met 4-2. Ferrol Kamboela bracht Atletico Berm in de zevende minuut op 1-0 en in de negentiend­e minuut zorgde Steven Asampa voor de gelijkmake­r. Atletico Berm nam in de 53ste minuut wederom de leiding door een doelpunt van Valentine Akaja, maar vier minuten later schoot Giovanni Kastiel de 2-2 binnen. Wendell Pakoen was verantwoor­delijk voor de 3-2 in de 82ste minuut en drie minuten later bepaalde Anduello Kastiel de eindstand op 4-2 in het voordeel van Atletico Berm.