Times of Suriname

Feyenoord scoort drie keer in de eerste helft

-

VOETBAL - Feyenoord verzekerde zich al in de eerste helft van de drie punten in de eersteklas­secompetit­ie van de Lelydorp Sport Bond. In het GR Singhstadi­on won het team van Urania met 4-1. De wedstrijd startte heel aanvallend. Beide teams zochten de aanval op en in de zevende minuut opende Romario Kana de score. Urania nam hiermee de voorsprong. Feyenoord bleef het hoofd koel houden en in de veertiende minuut trok het team de score gelijk door een doelpunt van Gavin Mijnals. Vier minuten later nam Feyenoord de voorsprong door een doelpunt van Gayel Kantoo. Zaken werden nog beter voor Feyenoord, toen Otniel Daniel het derde doelpunt scoorde: 3-1. Van deze achterstan­d kwam Urania niet terug. In de tweede helft werd de voorsprong verder uitgebreid naar een verschil van drie doelpunten. Chifaro Verwey scoorde.

In de andere wedstrijd won Parana met 5-2 van Pikien Saron. Wensley Amelo (3x) en Maikel Moeljoredj­o (2x) scoorden voor Parana. In de tweede klasse won Matta met 6-2 van Rambaan. Guilliano Beeldsnijd­er (2x), Mitchel Ebicilio (2x), Ivan Jubithana en Eldrich Karwofodi scoorden voor Matta. Askhay Jarbandhan en James Toma deden dat voor Rambaan. In het weekend wordt de competitie voortgezet met de wedstrijde­n: U-20: Sea Boys-Junior. Tweede klasse: Ras’75-Bernharddo­rp en Cura Boys-Parana United. Eerste klasse: Bangun MudaJunior, Parana-Flamingo en Tonghka-Sea Boys.