Times of Suriname

Bangun Muda wint nipt

-

VOETBAL - Bangun Muda heeft in de competitie van de U-20-klasse van de Lelydorp Sport Bond alles gedaan om met de overwinnin­g naar huis te gaan. In het GR Singhstadi­on won het team van Parawe met 3-2, na bij de rust met 1-0 voorgestaa­n te hebben.

In de eerste helft verprutste het team tal van kansen. Het lukte alleen Leonardo Dennen van Bangun Muda het enige doelpunt van de eerste helft te scoren. In de tweede helft waren de teams iets productiev­er. Twee minuten in de tweede helft trok Revie Fonkel teams op gelijke hoogte: 1-1. Drie minuten later nam Bangun Muda weer de voorsprong door een doelpunt van Dennen: 2-1. In de 60ste minuut werd de voorsprong verruimd door Xaviero Sariman en Bangun Muda nam zo een voorsprong met een verschil van twee doelpunten. Parawe begon steeds meer spelers naar voren te sturen en drie minuten voor het eindsignaa­l was het Ovemby Pinas die de achterstan­d verkleinde: 3-2. Parawe kreeg in de resterende minuten tal van kansen, maar de gelijkmake­r kon het team niet maken en zo pakte Bangun Muda de drie punten.

In de U-17-klasse waren Flamingo en Parana sterker dan hun tegenstand­er. Flamingo won met 4-0 van Cura Boys en Parana met 7-0 van Ras’75. Steven Chaudharie (2x), Shanique Pinas en Arsinio Burgzorg scoorden voor Flamingo, terwijl Orneyl Colin, Dimitry Eduards, Serginho Gambier, Bruce Prawiro, Savio Samijo, Sirano Weegman en Biorno Wirip scoorden voor Parana. Raiz Ainoel van Ras’75 kreeg de rode kaart.