Times of Suriname

Toerano laat eerste punten liggen

-

VOETBAL - Toerano heeft na vier wedstrijde­n punten laten liggen in de competitie van de Wanica Sport Organisati­e. In het George Deulstadio­n kwam Toerano tegen Real Kaja niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Toerano blijft door het gelijkspel nog steeds ongeslagen. In de eerste helft was het een gelijkopga­ande strijd, waarin beide teams genoeg kansen kregen. Alleen werden die niet benut. In de tweede helft kreeg Real Kaja een domper te verwerken. Rojason Mina kreeg de rode kaart en Toerano had hiermee een man meer. Het team kon zijn meerderhei­d echter niet uitbuiten. Later in de tweede helft moest Toerano ook verder met tien man. Moreo Aprasong kreeg de rode kaart. Toerano heeft nu dertien punten en Real Kaja zeven. Pontbuiten heeft volledig profijt getrokken uit het gelijkspel van Toerano. Het team won van Fighting Spirit met 3-2 en heeft nu dertien punten, evenveel als Toerano. Dillen Kwasi opende de score voor Pontbuiten al in de eerste minuut. Clifton Pinas en Kevin Geddeman scoorden de overige doelpunten voor Pontbuiten. Siefero Dameri scoorde beide doelpunten voor Fighting Spirit. SVH-Pokigron: 2-4, Jaw JawLawa VIP: 2-3 en Inter KajaRasta: 1-3.