Times of Suriname

RSC begint met winst

-

VOETBAL - RSC is met winst begonnen aan het nieuwe seizoen van de Albina Sport Bond. Het team stond bij de rust met 1-0 voor tegen Albina en won uiteindeli­jk met 2-1. David Sabo opende de score in de 40ste minuut voor RSC. In de tweede helft, in de 62ste minuut, werd de voorsprong door Auki Novosi verdubbeld: 2-0. Albina reageerde snel en vier minuten later tekende Juliën Afsende voor de 2-1, maar verder dan deze treffer kwam Albina niet. De eindstand werd 2-1.

Aan deze competitie doen in totaal zes clubs mee. Behalve RSC en Albina, zullen ook Real Bergie, Jong Sportivo, Erowarte en Compleet strijden om het kampioensc­hap. De competitie zal bestaan uit een tweeronden­systeem. De kampioen en semikampio­en van de competitie zullen Albina vertegenwo­ordigen in het Lidbondent­oernooi van de Surinaamse Voetbal Bond, dat later dit jaar gehouden wordt.