Times of Suriname

Warriors legt Cavs over de knie

-

BASKETBAL - Golden State Warriors heeft regerend NBA-kampioen Cleveland Cavaliers in een herhaling van de finale van 2016 een ferme tik op de neus gegeven: 126-91. De thuisploeg domineerde vanaf de start en ontmanteld­e de ploeg die in juni op dezelfde vloer nog de titel pakte. Stephen Curry, Klay Thompson en Draymond Green eisten weer hoofdrolle­n op bij Warriors.

De laatste deed de clubnaam in een paar pittige fysieke confrontat­ies met LeBron James alle eer aan. “Dit is basketbal van hoge kwaliteit, op het hoogste niveau”, stelde Curry. “Hier leef je voor. Of nu wint of verliest, als je kunt spelen in zo’n omgeving is het altijd geweldig.” Los Angeles Clippers boekte de zevende overwinnin­g op rij. Zelfs Russell Westbrook kon niet voorkomen dat zijn Oklahoma City Thunder geklopt werd door de ontketende Clippers. De ploeg uit Los Angeles won met 120-98 en bezet de vierde plaats in de Western Conference.

New York Knicks-Atlanta

Overige uitslagen:

Hawks: 107-108, Washington Wizards-Portland Trailblaze­rs: 120-101, Milwaukee Bucks-Philadelph­ia 76ers: 104-113, Indian PacersNew Orleans Pelicans: 98-95, Denver Nuggets-Orlando Magic: 125-112, Boston Celtics-Charlotte Hornets: 108-98 en Phoenix Suns-Utah Jazz: 101-106.

(Nos)

 ??  ?? LeBron James van Cleveland Cavaliers doet alles om Stephen Curry van Golden State Warriors voor zich te houden. (Foto: ESPN)
LeBron James van Cleveland Cavaliers doet alles om Stephen Curry van Golden State Warriors voor zich te houden. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname