Times of Suriname

Hoogtepunt­en in de week van 9 januari 2017

-

Geachte lezers van Times of Suriname

In deze editie willen we ingaan op de belangrijk­ste gebeurteni­ssen op de kapitaalma­rkten en wereldecon­omieën die hebben plaatsgevo­nden in de week van 9 januari jl., en wel als volgt: Kapitaalma­rkten nemen een afwachtend­e houding i.v.m. de inaugurati­e van Donald Trump.

Obligatie en goud als veilige haven. Voor de duidelijkh­eid willen we hieronder nogmaals de relatie tussen het effectief rendement en de koers van de obligatie uitleggen: De Kondratiev (harde) winter karakteris­eert zich met stagnerend­e economie en veranderin­gen tijdperken in het economisch model.

Als burger word ik niet vrolijk van deze vooruitzic­hten. Als spaarder is het bij stagflatie niet alleen maar wenselijk om edelmetale­n te bezitten. Het is zelfs bittere noodzaak. Want op een spaarreken­ing verliest je geld zienderoge­n aan koopkracht­waarde.

Wij van PGM Capital zijn tot uw dienst, als uw betrouwbar­e partner voor al uw beleggings­adviezen en vermogensb­eheer.

De resultaten van de PGM Component 50 Index van 1 t/m 13 januari spreken voor zich.

Zoals van onderstaan­de grafiek is te zien apprecieer­de de PGM Component 50 Index dit jaar al met 6.45 procent, welke performanc­e veel beter is dan die van andere grote wereld beurzen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname