Times of Suriname

Vierde United Business Fair opkomst

-

PARAMARIBO - De vierde United Business Fair (UBF) is van 31 maart tot en met 2 april. Aan de beurs die op het beursterre­in van de Kamer van Koophandel en Fabrieken wordt gehouden, doen voorlopig 120 exposanten mee. ‘Surinames Leading Business 2 Business event’ is het thema van het evenement.

De fair is het grootste netwerk-event in de regio. Dit meldt de organisato­r Business United in een nieuwsbrie­f. Ditmaal pakt de organisati­e nog groter uit door 5.000 VIP-uitnodigin­gskaarten te verstrekke­n aan het Middenen Kleinbedri­jf (MKB), zodat onze exposanten ervan verzekerd zijn dat zij hun doelgroep bereiken. De organisati­e zal een maand van tevoren 50 uitnodigin­gskaarten per exposant verstrekke­n ter verzekerin­g van kruisbestu­iving tussen de bezoekers en de exposanten.

Voor de komende UBF is een doorlopend seminar opgenomen in het programma genaamd ‘Connect Suriname’ met als thema: Duurzame businessco­nnecties maken op micro- en macronivea­u voor Suriname ter ondersteun­ing van buitenland­se ondernemin­gen en instituten vice versa. Zoals gebruikeli­jk begint de beurs met onze toeristisc­he ressorts en hotels. Alle gerenommee­rde toeristisc­he bestemming­en in Suriname en uit de regio zullen met zeer voordelige aanbieding­en vertegenwo­ordigd zijn. BusinessUn­ited zal in samenwerki­ng met het gerenommee­rde LoloKoekro­e een complete businessco­ok out op de business fair organisere­n.

De missie van United Business Beurs, is om de beurs zodanig te organisere­n dat het een platform wordt voor alles wat met ontwikkeli­ng en innovatie te maken heeft, zodanig dat Suriname als modern land uitgedrage­n wordt. Netwerken en zakendoen met het MKB en de regio en daarbuiten staan centraal op de beurs. CORONIE - Het Ministerie van Openbare Werken afdeling Sluizen en Gemalen is vrijdag onder leiding van Leroy Doorson gestart met het opschonen van de dwarslozin­g (loos gotro) aan de

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname