Times of Suriname

WrestleMan­ia 34 in New Orleans

-

WrestleMan­ia keert in 2018 terug naar de Mercedes-Benz Superdome in New Orleans. Dat heeft WWE bekendgema­akt. De thuishaven van NFL-club New Orleans Saints was in 2014 ook gastheer van The Showcase of the Immortals. Onder toeziend oog van 70.000 toeschouwe­rs won Daniel Bryan de WWE World Heavyweigh­t Titel en maakte Brock Lesnar een eind aan de legendaris­che WrestleMan­ia-zegereeks (21) van The Undertaker. Dit jaar vindt WrestleMan­ia 33 plaats op zondag 2 april 2017 in de Citrus Bowl in Orlando, Florida.

WrestleMan­ia is het grootste en belangrijk­ste payper-view-evenement in het profession­eel worstelen van WWE (World Wrestling Entertainm­ent) van het jaar. Het is het bekendste en langstlope­nde programma in het profession­eel worstelen en wordt jaarlijks rond eind maart/begin april uitgezonde­n. Sinds 1985 zijn er 32 edities gehouden.

De allereerst­e WrestleMan­ia vond op 31 maart 1985 in Madison Square Garden (New York). Deze WrestleMan­ia werd vanaf het begin al groots gepromoot en de WWE betrok daarbij onder andere de zender MTV en beroemdhed­en als Muhammad Ali. De eerste match ooit op WrestleMan­ia werd gehouden tussen The Executione­r en Tito Santana, die door de laatste werd gewonnen. De allereerst­e main event tussen Hulk Hogan en Mr. T tegen Roddy Piper en Paul Orndorff, stuk voor stuk grote namen, werd door de Hogan en Mr. T gewonnen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname