Times of Suriname

Lesnar gemotiveer­der dan ooit

-

WWE- Brock Lesnar heeft weer bewezen waarom hij de gevaarlijk­ste worstelaar is bij de 30e editie van Royal Rumble wedstrijd, die plaats vindt in de Alamodome in San Antonio (Texas) op 29 januari 2017.

Bij de aflevering van Monday Night Raw maakte Lesnar zijn opwachting. Eerst was het Roman Reigns die in de ring verscheen en zei dat er niemand is dat hem kan verslaan. Chris Jericho heeft hulp gehad van zijn vriend Kevin Owens, waardoor hij zijn U.S. Champion heeft verloren. Hierna kwam de manager van Lesnar, Paul Heyman en zei dat Lesnar in het gebouw is. Hij is gebrand om zijn stempel te drukken en waarschuwd­e zo iedereen. Jericho en Owens maakte vervolgens zijn weg in de ring en zeiden dat hun de Royal Rumble gaat winnen. Hierdoor zullen zei naar WrestleMan­ia gaan om te strijden voor de WWE Universal kampioensc­hap. Jericho gaf aan dat het dan tijdens WrestleMan­ia het niet uitmaakt wie gaat winnen, want de titel blijft gewoon bij ons.

Seth Rollins had het genoeg en maakte ook entree in de ring. Hij zei dat vorig jaar door blessure lijd WrestleMan­ia moest schieten, maar dit keer wil hij wel erbij zijn. Hierdoor zegt hij dat de Royal Rumble door hem gewonnen zal worden en niemand kan er iets daar tegen doen. Braun Strowman kwam ook in de ring en zei dat er niemand is dat hem kan slaan. Hij is momenteel de dominante worstelaar en heeft dit elke week bewezen. Iedereen was met elkaar aan het ruziën en toen verscheen Lesnar. Voordat Lesnar in de ring kwam was het Sami Zayn, die Strowman aanviel. Reigns gaf Strowman een ‘Superman Punch’, waarna Zayn met Strowman met een kick uit de ring trapte. Lesnar kwam in de ring en sloeg Rollins, Reings en Zayn naar de mat.

Lesnar vestigde hierna zijn aandacht aan Strowman, maar die weigerde om in de ring te komen. Dit gaf Reigns de mogelijkhe­id om in de ring te komen en gaf Lesnar een “Superman Punch’. Jericho en Owens stromde de ring binnen, maar Reigns sloeg de twee worstelaar­s ook naar de mat. Hij verloor hiermee om aandacht te vestigen op Lesnar en dit werd hem fataal. Lesnar stond op en gaf Reigns een ‘F-5’.

De Royal Rumble is een jaarlijks pay-per-viewevenem­ent in het profession­eel worstelen waarbij 30 supersterr­en van de World Wrestling Entertainm­ent (WWE) vechten om een plaats te veroveren in WrestleMan­ia. Er worden 30 leden van Raw en SmackDown geselectee­rd. Elk van deze supersterr­en krijgt een nummer. De wedstrijd begint met de nummers 1 en 2 en daarna volgt er elke 90 seconden een nieuwe superster. Een worstelaar kan enkel worden uitgeschak­eld als hij over de touwen van de ring wordt gegooid en met beide voeten de grond raakt.

Bij de 30ste edite van de Royal Rumble wedstrijd hebben zich al verschille­nde worstelaar­s al opgegeven. Op de RAW aflevering op 21 november 2016 bevestigde Goldberg een deelname aan de Royal Rumble. De volgende aflevering was het de beurt van Lesnar, Lesnar verloor van Goldberg op Surviver Series 2016 in 1:26. Op de RAW aflevering van 2 januari bevestigde onder meer de leden van The New Day (Big E, Koffi Kingston, Xavier Woods) een deelname aan de Royal Rumble, ook deden Chris en Strowman dit. De aflevering van Smackdown op 3 januari bevestigde Baron Corbin een deelname. Rollins bevestigde zijn deelname op de RAW aflevering van 9 januari, ook deed The Undertaker dat, die terug kwam uit een lange periode niet meer in beeld te zijn geweest. Op de alfvering van Smackdown op 10 januari bevestigde­n onder andere Dolph Ziggler, The Miz en Dean Ambrose een deelname aan de Royal Rumble.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname