Times of Suriname

Banks scoort vier keer

-

VOETBAL - De vier doelpunten van Saverio Banks waren te veel voor Trackers in de competitie van de Domburg Sportbond (DSB). In het DSB-stadion won Felu met 4-1 van Trackers, na een blanco ruststand.

In de eerste helft kregen de teams genoeg kansen, maar die werden verprutst. Hierdoor gingen ze naar de kleedkamer­s met een blanco ruststand. In de tweede helft begonnen de teams weer goed en dit keer lukte het Trackers wel om de score te open. In de 60ste minuut zette Sioni Amoida Trackers op voorsprong: 1-0. Trackers had de wedstrijd in handen, maar in de 67ste minuut kreeg het team een dom- per te verwerken. Sherman Kamiran kreeg zijn tweede gele kaart en Trackers moest verder met een man minder. Felu trok profijt hieruit en stuurde zo steeds meer spelers naar voren. In de 73ste minuut maakte Banks de gelijkmake­r. Tien minuten later gaf hij zijn team de voorsprong. Hij maakte zijn hattrick in de 85ste minuut: 3-1. Een minuut voor het einde scoorde Banks voor de vierde keer.

Houttuin-Vasco: 0-2, Kesuzu-Manhattan: 6-2, Arsenal-Wilhelmina: 4-3, Houttuin-Wedjaro: 6-0, Vasco-Rodan: 2-4, Jong Indo 2013-Tramos: 2-5 en Anuraag-Boxel’71: 1-1. De competitie wordt komend weekend voortgezet met de volgende wedstrijde­n: Zaterdag: Anuraag-Tramos en Kitha-Boxel’71. Zondag: Jong Indo 2013-Houttuin, Kesuzu-Wedjaro, TrackersRo­dan en Arsenal-Felu.