Times of Suriname

Real Madrid verliest weer

-

VOETBAL - Real Madrid heeft gisteravon­d opnieuw een nederlaag geleden. Drie dagen na de eerste nederlaag en na veertig officiële duels in de competitie­wedstrijd tegen Sevilla (21), ging het team van Zinédine Zidane ook in de Copa del Rey onderuit. Celta de Vigo was in Madrid te sterk voor los Merengues, in het kader van het eerste kwartfinal­eduel: 1-2.

Real Madrid domineerde in de eerste helft, had meer balbezit, maar een beloning voor het team van Zidane bleef uit. Celta werd gedwongen om op de tegenaanva­l te spelen en kwam ook enkele malen gevaarlijk uit. Kiko Casilla maakte in elke aanval van het team van Eduardo Berizzo echter een zekere indruk. De beste kans van Real Madrid was een ver schot van Casemiro, die zijn inzet rakelings langs het doel zag verdwijnen. Marco Asensio viel al vroeg in de tweede helft uit, na een ongelukkig­e valpartij van Facundo Roncaglia op het talent. Met Álvaro Morata als vervanger zocht Real Madrid nadrukkeli­jk naar de 1-0, maar de openingstr­effer viel aan de andere kant. Marcelo kon een voorzet van Theo Bongonda niet goed wegwerken, waardoor Iago Aspas de bal voor zijn voeten kreeg en die achter Casilla kon werken.

Marcelo nivelleerd­e vijf minuten later reeds de tussenstan­d. De Braziliaan ontving de bal, na een afgeslagen voorzet van Luka Modric, en schoot het leer op indrukwekk­ende wijze achter Sergio Álvarez: 1-1. De vreugde was echter van korte duur. Jonny ontving een geweldige bal van Aspas en mikte de bal uiterst precies in de hoek: 1-2. Real Madrid had uitzicht op een tweede doelpunt, vooral via de ingevallen Karim Benzema, maar het team van Zidane kon de tweede nederlaag op rij niet voorkomen.

(VZ)

 ??  ?? Sergio Ramos (r) van Real Madrid en Gustavo Cabral van Celta de Vigo proberen de bal te koppen. (Foto:LaLiga)
Sergio Ramos (r) van Real Madrid en Gustavo Cabral van Celta de Vigo proberen de bal te koppen. (Foto:LaLiga)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname