Times of Suriname

Stekelenbu­rg klaar voor rentree bij Everton

-

VOETBAL Stekelenbu­rg - is

Maarten fit genoeg om morgen zijn rentree te maken bij Everton. De doelman was sinds half december uitgeschak­eld met een schouderbl­essure.

“Maarten is weer fit en kan aan de wedstrijd beginnen”, zei Everton-manager Ronald Koeman gisteren tijdens een persconfer­entie.

Zondag zat Stekelenbu­rg op de bank bij Everton, bij de sensatione­le 4-0 zege op Manchester City. Tijdens zijn afwezighei­d werd de doelman van Oranje vervangen door Joel Robles. Everton speelt morgen een uitwedstri­jd tegen Crystal Palace. Ook linksback Leighton Baines is na een ribblessur­e fit genoeg om in actie te komen, vertelde Koeman. Eerder deze maand vroeg Koeman bij het bestuur van Everton om versterkin­gen. Met de komst van Morgan Schneiderl­in werd de manager deels tevreden gesteld. Eerder werden al de Engelse talenten Russell Griffiths en Ademola Lookman aangetrokk­en.

“Ik hoop dat er meer spelers komen. We werken er hard aan om het team sterker te maken. Maar we kijken naar kwaliteit, niet naar kwantiteit”, zei Koeman gisteren. “We hebben nu meer onderlinge competitie op veel posities. Dat komt door de nieuweling­en en door jonge talenten.”

“Ik heb een goede verstandho­uding met hoofd scouting Steve Walsh. Dagelijks praten we over spelers en over de scouting.”

(NS)

 ??  ?? Maarten Stekelenbu­rg is fit genoeg om morgen zijn rentree te maken bij Everton. De doelman was sinds half december uitgeschak­eld met een schouderbl­essure. (Foto: Nusport)
Maarten Stekelenbu­rg is fit genoeg om morgen zijn rentree te maken bij Everton. De doelman was sinds half december uitgeschak­eld met een schouderbl­essure. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname