Times of Suriname

Derde nederlaag Puwanani

-

VOETBAL - Puwanani heeft woensdagav­ond bij de voortzetti­ng van de voetbalcom­petitie bij de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB) zijn derde nederlaag van het seizoen geleden. De boosdoener was Princo dat met 6-3 het vonnis voltrok. Ook Sentea moest in zijn tweede nederlaag geloven.

Princo, dat zondag een gevoelig verlies leed tegen Jong Aurora, startte direct sterk. En al in de vierde minuut werd de score geopend door Jetro Rees, die in het verder verloop van de strijd tot een totaal van vijf doelpunten kwam. Rouark Wielzen maakte het zesde doelpunt van Princo. Voor Puwanani maakten Leandro (2x) en Winston Misiedjan de doelpunten.

Vasas zette zijn overwinnin­gsreeks verder voort met een 4 – 2 zege op T. Sondi. Voor Vasas was dit zijn tweede overwinnin­g op rij. Voor T. Sondi een derde nederlaag van het seizoen. Na zes minuten in de eerste periode, kwam Vasas door het benutten van een strafschop door Serzino Eduards op 1-0. Faustino Koster maakte er 2-0 van in de zeventiend­e minuut. T. Sondi kwam goed terug in de strijd en in de 31stee minuut werd het 2-1, door Micor Fonkel. Na 5 minuten in de hervatting zorgde Anthony Pocornie voor een uitloop van Vasas naar 3-1. Andermaal kwam T. Sondi in de strijd terug en verkleinde middels Gorgio Linga in de 57ste minuut de stand naar 3-2. Even leek het erop dat uit deze strijd een gelijkspel zou volgen, maar Sako Diso gooide die op slot, door in de 89ste minuut het vierde doelpunt voor Vasas te maken. NGVB zet de competitie vandaag voort met de wedstrijde­n: Puwanani-SuSport (U-20) en Jong AuroraSent­ea. Zondag staan er vier wedstrijde­n op programma: Vasas-Sentea, PuwananiSu­Sport, Princo-T.Sondi en Jong Aurora-Broki.

??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Vasas en T.Sondi. (Foto: Rakesh Parag)
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Vasas en T.Sondi. (Foto: Rakesh Parag)