Times of Suriname

West United gaat voor zege tegen Slee Juniors

-

VOETBAL – West United gaat morgen voor een zege tegen Slee Juniors in de hoofdklass­e van de Surinaamse Voetbal Bond. Het Coroniaans­e team staat momenteel op de vijfde plaats met vier punten uit drie duels, terwijl Slee Juniors samen met A Coconut op een gedeelde eerste plaats staat met negen punten uit drie duels. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in het L. Vriesdespo­rtcomplex in Coronie.

Ricardo Walker zegt dat zijn spelers de afgelopen dagen goed hebben getraind en het team is al klaar voor deze wedstrijd. En verder dat de vroege uitschakel­ing uit de bekercompe­titie een domper was voor het team, maar de spelers willen zich herstellen door een goede beurt te maken in deze wedstrijd. Afgelopen weekeinde verloor het team in Moengo van TOK met 5-4 na het nemen van strafschop­pen in de bekerwedst­rijd. Walker zegt dat het thuisvoord­eel doorslagge­vend kan zijn, maar hij weet dat ondanks dit voordeel de wedstrijd niet gemakkelij­k zal zijn. Hij hoopt dat zijn team de drie punten thuis kan houden en de aansluitin­g met de top niet verliest.

West United speelde de eerste wedstrijd 0-0 gelijk tegen Papatam, de tweede wedstrijd werd verloren van A Coconut met 2-1 en in de derde wedstrijd werd wel gewonnen van Boma Star met 3-1.

Slee Junior won de eerste wedstrijd van TOK met 3-2, in de tweede wedstrijd werd Tahitie verslagen met 1-0 en in de derde wedstrijd werd gewonnen van Santos met 2-1.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname