Times of Suriname

Naw Jawaan gaat voor vijfde zege op rij

-

VOETBAL - Naw Jawaan, de huidige kampioen van de Meerzorg Sportbond, gaat morgen voor zijn vijfde zege op rij tegen Bintang Lair A. Deze wedstrijd zal gespeeld worden om 16.00 uur in het Meerzorgst­adion.

Naw Jawaan begon de competitie stroef en verloor de eerste wedstrijd met 1-0 van Tamansarie, maar nadien herstelde het team zich goed en wist vier zeges op rij te boeken. Jai Hind werd met 2-0verslagen, JVV A werd vernederd met 6-0, Prisiri kon ook geen vuist maken tegen de kampioen en ging met 4-0 ten onder. In de laatste wedstrijd werd Jong Tiger verschalkt met 3-1. De kampioen is zodoende heel dicht bij de kwalificat­ie naar de finalerond­e. Bintang Lair A maakt ook kans zich te plaatsen voor de volgende ronde, maar het team krijgt het heel moeilijk in deze wedstrijd, omdat maar liefst vier spelers zijn geschorst voor dit duel. De spelers Dwayne Mertowidjo­jo, Clifton Kartodikro­mo, Frankie Kartodikro­mo en Reverino Blank zullen niet van de partij zijn, omdat deze vier spelers door de Surinaamse Voetbal Bond zijn geschorst. Ze kregen elk een rode kaart in de bekerwedst­rijd tegen Papatam en zullen deze wedstrijd dus moeten missen. Wedstrijds­chema:

Naw Jawaan B tegen Bintang Lair B in de tweede klasse en Schorpioen A treft Jong Tiger in de eerste klasse. Vandaag speelt Real Peperpot tegen JVV B in de tweede klasse en in de eerste klasse neemt Prisiri het op tegen Happy Boys. Morgen speelt Nacional tegen Tamansarie B en Schorpioen B is de tegenstand­er van Redjo in de tweede klasse. In de eerste klasse zijn er op zondag nog twee wedstrijde­n: JVV A komt uit tegen The Brothers en Jai Hind neemt het op tegen Tamansarie A.