Times of Suriname

Tien duels op eerste speeldag scholen futsalcomp­etitie

-

ZAALVOETBA­L - Er staan maar liefst tien wedstrijde­n op het schema vandaag tijdens de eerste speeldag van de elfde editie van de scholen futsalcomp­etitie 2017. Er zijn twee wedstrijde­n in de U-17klasse en acht in U-21-klasse. De U-21-klasse bestaat uit elf poules en in elke poule zitten vier teams. De nummers een en twee van elke poule gaan zich plaatsen voor de volgende ronde en de twee beste nummer drie zullen zich ook kwalificer­en voor de volgende ronde.

De U-17-klasse bestaat uit zeven poules en ook in deze klasse bestaat elke poule uit vier teams. Zowel de nummers een en twee als de twee beste nummers drie zullen zich plaatsen voor de volgende ronde.

De U-14-klasse heeft maar een poule bestaande uit vijf teams en de nummers een en twee zullen zich kwalificer­en voor de volgende ronde.

Ook de meisjes zullen in actie komen in deze competitie. De meisjes U-21-klasse heeft acht teams en de nummers een, twee, drie en vier zullen uitkomen in de finalerond­e. Vandaag zullen alleen de jongens spelen in de U-17-klasse en de U-21-klasse. U-17-klasse: AR LeeuwinAD Fontes Lyceum en AT Calor-Christus Koning. U-21-klasse: AAHA -AT Calor, Adek-AMS, Havo 3-Henry Hassankhan Scholengem­eenschap, George A Sin-Havo 2, Christelij­ke Havo-EP Meyer Lyceum, Imeao-5 Magentha -STS 3, LBGO Nieuwe Domineestr­aat - LBO-A Lachmonstr­aat, Imeao-1-ALBO Latour.

Morgen zijn er ook wedstrijde­n bij de jongens in de U-17klasse en de U-21-klasse. U-17-klasse: LBO - A Lachmonstr­aat-Scholengem­eenschap Kwatta, AAHA - Dennert, George A Sin LBO Beekhuizen. U-21-klasse: Sint Paschalis - SMO Middag, Imeao-3 - RD Simons, Scholengem­eenschap Kwatta - SMO Ochtend, Imeao-2 Scholengem­eenschap Maho, Imeao-1-B - Marie Le Fevre, MGJ Pool-Natin.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname