Times of Suriname

Studente vermist Auto verbrand aangetroff­en

-

PARAMARIBO - Een studente wordt sedert maandagavo­nd vermist. Haar familieled­en hebben gisteren aangifte van vermissing gedaan bij de politie van Nieuwe Haven. Commissari­s van politie Guno Roosenhoff bevestigt de aangifte van de vermissing van de jongedame.

Hij zegt aan de krant dat de studente maandag uit huis is vertrokken met als bestemming school; vermoedeli­jk had zij tentamens. Toen zij niet terugkeerd­e, hebben familieled­en nog gewacht totdat zij thuis zou komen. Gisteren sloegen ze echter alarm bij de politie toen ze geen spoor van haar zagen. Haar auto waarin zij zou zijn vertrokken, is vermoedeli­jk in brand gestoken. Haar auto is gistermorg­en verbrand aangetroff­en aan de Groenhartw­eg. De politie doet een onderzoek naar deze auto.

Roosenhoff zegt dat er een buurtonder­zoek wordt gedaan en een onderzoek op de school waar zij naar toeging. Er wordt nagegaan of de studente daadwerkel­ijk op school zou zijn aangekomen. Ook wordt onderzocht of zij in de buurt waar de verbrande wagen is aangetroff­en, is gezien. Familieled­en hebben de politie verteld dat zij geen uitgaansty­pe is en dat zij altijd op tijd thuiskomt. Ze is serieus met haar studie. Het is niet bekend of zij zou zijn beroofd van de auto; het onderzoek naar het motief waarom de wagen in brand is gestoken, is nog gaande. Roosenhoff zegt dat een grootschal­ig onderzoek gaande is om de studente te achterhale­n. De politie van Nieuwe Haven heeft deze zaak overgedrag­en aan de afdeling Kapitale Delicten. Roosenhoff vraagt aan eenieder die tips heeft over deze zaak, deze door te geven aan de politie. WJ

 ??  ?? Deze auto is gisteren volledig afgebrand teruggevon­den aan de Groenhartw­eg. Hij behoort toe aan een studente die sinds maandagavo­nd wordt vermist. (Action-foto: Radjoe Toefanie)
Deze auto is gisteren volledig afgebrand teruggevon­den aan de Groenhartw­eg. Hij behoort toe aan een studente die sinds maandagavo­nd wordt vermist. (Action-foto: Radjoe Toefanie)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname