Times of Suriname

Barcelona in gesprek met Messi

-

VOETBAL - De gesprekken over een nieuw contract van Lionel Messi verlopen goed, stelt Robert Fernandez, technisch secretaris van FC Barcelona.

Het huidige contract van Messi loopt af in de zomer van 2018. Eerder al verlengden de Catalanen de contracten van Luis Suárz, Neymar, Sergio Busquets en Javier Mascherano.

“Leo’s vernieuwin­g gaat heel goed “, vertelde Fernandez tegen RAC1. “Ik ben erg relaxed, zoals ik dat eerder was met Mascherano, Busquets, Suárez en Neymar.”

“En dat ben ik nu met Messi, net zoals ik dat ben met Andrés Iniesta en MarcAndré Ter Stegen. We werken eraan en ik ben ervan overtuigd dat ze zullen doorgaan bij Barcelona. Het maakt niet veel uit wie er het eerst gaat vernieuwen.” Messi scoorde dit seizoen in 26 wedstrijde­n 28 keer en gaf daarnaast ook nog eens negen assists. Fernandez is onder de indruk van het spel dat de Argentijn laat zien. “Leo heeft een punt bereikt waarop het lijkt dat hij beter speelt dan drie of vijf jaar geleden. Hij wordt de hele tijd beter. Hij kan een konijn uit de hoed trekken op elk moment en in elke situatie op het veld.”

“Als we een enquête onder de fans houden, willen we vragen of Messi nu beter is of vroeger. Leo is de beste speler in de wereld. Er is geen twijfel. Ik ben close geweest met Diego Maradona, Johan Cruyff en Alfredo Di Stéfano, maar Leo is anders. Hij is in staat om het vele jaren nog goed te doen.”

(Goal)

 ??  ?? De gesprekken over een nieuw contract van Lionel Messi (r) verlopen goed, stelt Robert Fernandez, technisch secretaris van FC Barcelona. (Foto: Xinhua)
De gesprekken over een nieuw contract van Lionel Messi (r) verlopen goed, stelt Robert Fernandez, technisch secretaris van FC Barcelona. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname