Times of Suriname

The Brothers doet goede zaken

-

VOETBAL - The Brothers heeft goede zaken gedaan bij de voortzetti­ng van de reguliere competitie van de Meerzorg Sportbond. Het team stond bij de rust met 3-1 voor tegen JVV A, dat de huidige semikampio­en is, en wist uiteindeli­jk met 4-2 te winnen.

The Brothers kwam in de vijftiende minuut op een 1-0 voorsprong via Kawiesh Balgobind en vijf minuten later zorgde hij ook voor de 2-0. De semikampio­en wist in de 35ste minuut te scoren via Remy Asedoeba: 2-1, maar vier minuten later scoorde Balgobind nog eens. Hierdoor ging The Brothers rusten met een 3-1 voorsprong. In de tweede helft deed de semikampio­en er alles aan om een aansluitin­gstreffer te maken, maar The Brothers verdedigde zijn voorsprong goed. In de 81ste minuut tilde Jerrel Niamut met zijn treffer de score naar 4-1 en voor het einde kwam Sumit Oemraw van JVV A tot scoren. Hierdoor werd de eindstand 4-2. Verder wist Tamansarie met 2-0 te winnen van Jai Hind. Deze twee treffers werden gemaakt door Alberto Wirjosemit­o.

Overige uitslagen:

Jong Tiger verloor van Scorpion A met 4-2 en Naw Jawaan ging met 4-1 ten onder tegen Bintang Lair A . In de tweedeklas­se speelde JVV B 2-2 gelijk tegen Real Peperpot, Nacional won met 3-2 van Tamansarie B, Scorpion B was met 1-0 te sterk voor Redjo en Naw Jawaan B verloor met 2-0 van Bintang Lair B.