Times of Suriname

Jaw Jaw beëindigt ongeslagen­schap Toerano

-

VOETBAL - Jaw Jaw heeft een einde gebracht aan het ongeslagen­schap van Toerano in de competitie van de Wanica Sportorgan­isatie. In de vijfde ronde won Jaw Jaw in het George Deulstadio­n met 2-1. Bij de rust stonden de teams nog gelijk: 1-1. Voor Toerano is dit de eerste nederlaag in de competitie.

Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd, maar ze konden de gecreëerde kansen niet omzetten in doelpunten. In de 32ste minuut opende Jaw Jaw de score door David Koese. Toerano opende hierna een fel offensief op het doel op Jaw Jaw, waarna Delli Lambetie de teams op gelijke hoogte bracht: 1-1. In de tweede helft kregen beide teams genoeg kansen, maar de doelpunten bleven uit. Na tal van gemiste kansen was het Koese, die Jaw Jaw naar de overwinnin­g schoot. Dit was het negende doelpunt van Koese die ook de topscoorde­r van de bond is. Door drie doelpunten van Ardilles Huur heeft Pokigron de overwinnin­g gepakt tegen Inter Kaja. Huur brengt zijn totaal hiermee op acht doelpunten. Pokigron won met 4-1. Chardel Huur maakte het andere doelpunt van Pokigron, terwijl Elmo Waker trefzeker was voor Inter Kaja. Sunny Point heeft een overwinnin­g van 2-1 geboekt op Pontbuiten. Michel Poko maakte het doelpunt voor Sunny Point, terwijl Dillen Kwasi voor Pontbuiten scoorde. Hugo Phoeli van Sunny Point scoorde in zijn eigen doel.