Times of Suriname

IMT U-15 wint nipt

-

VOETBAL - De U-15selectie van Inter Moengo Tapoe (IMT) heeft een nipte 4-3 zege geboekt op Transvaal in de U-15-klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. De jongens uit Moengo stonden bij de rust met 3-2 achter, maar in de tweede helft kwamen zij sterk terug en wonnen met 4-3. Transvaal begon heel goed aan de wedstrijd en al heel vroeg stond het team op een voorsprong van 2-0. In de achtste minuut maakte Patrick Andro de 1-0 en drie minuten later zorgde Geraldo Reumel voor de 2-0. De Moengoneze­n gaven niet op en in de negentiend­e minuut werd de aansluitin­gstreffer gemaakt door Salenko Pepe: 2-1. Het duurde niet lang voordat Transvaal wederom een voorsprong van twee doelpunten nam. In de 24ste minuut schoot Ulrichio Burnet de 3-1 binnen. IMT bleef op de hielen zitten van Transvaal en vlak voor het rustsignaa­l maakte Usher Pinas de 3-2 voor IMT.

In de tweede helft speelde IMT een goede wedstrijd en het team wist het overwicht te krijgen op het spel. In de 70ste minuut maakte Pepe de 3-3 en vier minuten later zorgde Zebestion Asampa voor de 4-3. Transvaal was de kluts even kwijt en kon de gelijkmake­r niet vinden. De eindstand werd: 4-3. U-15-klasse: Voorwaarts won met 2-1 van Leo Victor, bovendien was OASE met 3-1 te sterk voor Houttuin. SNL ging met 6-2 ten onder tegen Robinhood, ook was Puwa Nani met 6-1 te sterk voor Susport Talent en Botopasi won met 5-1 van Nishan’42.