Times of Suriname

SS Promotions organiseer­t “The night of the champions”

-

SS Promotions zal op zaterdag 28 januari in de Anthony Nesty Sporthal een apart concert presentere­n genaamd “The night of the champions”.

‘Apart’, omdat de deelnemers van het concert de eerste en tweede plek winnaars zijn van de Open Scholieren Zangcontes­ten vanaf 1995. Het voornaamst­e doel van dit concert is om de winnaars een herwaarder­ing te geven. Velen zijn niet meer actief in de muziek, maar anderen zijn zeer populair geworden en zelfs ook lid van populaire muziekform­aties van Suriname, die vaak ook in het buitenland optreden. Hoofdpromo­tor van het evenement, Shami Khusial, liet weten heel trots te zijn om de winnaars van voorgaande jaren weer op het podium te zien. Daarnaast

zullen ook duets gepre senteerd worden door the Champions. De muzikale begeleidin­g ligt in handen van Yaadgaar Orchestra o.l.v. Riaz Ahmadali. De organisati­e wilde erop attenderen dat het een concert is en geen contest.

Het Open Scholieren Zangcontes­t wordt vanaf 1995 georganise­erd, en het is een begrip in Suriname, want bijna alle jonge talenten worden hier ontdekt, die zich daarna verder ontwikkele­n om wat te kunnen bereiken in de muziekwere­ld. Het maakt niet uit of je de winnaar bent geworden of niet. Het moment dat je meedoet ben je al een winnaar.

Het contest van dit jaar wordt in juni 2017 gehouden, vanaf april zal daarover melding worden gemaakt in de media.

(MW/Foto: Shami Khusial)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname