Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1554 - São Paulo (Brazilië) wordt gesticht.

1999 - Bij een aardbeving in het westen van Colombia, met een kracht van 6,0 op de schaal van Richter, komen meer dan duizend mensen om.

1917 - De Maagdeneil­anden (Deens-West-Indië) worden voor 25 miljoen dollar aan de VS. 2011 - Begin van het protest tegen president Hosni Moebarak in Egypte.

1839 - Michael Faraday suggereert als eerste de mogelijkhe­id van fotografie 2002 - Wikipedia schakelt over op PHP-software. 1941 -

Gregory Sierra (New York City, 25 januari 1941) is een Amerikaans acteur. Sierra speelde sinds eind jaren 60 meer dan 100 rollen in films en op tv. Zo was hij te zien als de geplaagde buurman Julio Fuentes in de comedieser­ie Sanford and Son, speelde hij politieman Chano Amenguale in Barney Miller. Verder speelde hij gastrollen in onder meer All in the Family (als joodse radicaal Paul), Hawaii Five-O, Alias Smith and Jones en Gunsmoke. Hij had gastrollen in onder meer Murder, She Wrote, The X-Files, The Fresh Prince of Bel-Air en Walker, Texas Ranger. (Foto: blogspot.com)

1981 -

Alicia J. Augello-Cook (Manhattan, New York, 25 januari 1981) is een Amerikaans­e artieste. Ze is actief als R&B- en soul-liedjessch­rijver, componiste, producente, pianiste, zangeres en actrice. In 2001 brak ze wereldwijd door met haar debuutalbu­m Songs in A Minor, en de bijbehoren­de singles Fallin’ en A Woman’s Worth. Voor dit album kreeg ze een VMA, twee Billboard Awards, twee American Music Awards, twee NAACP Image Awards, drie Soul Train awards, twee World Music Awards, een ECCHO Award en het belangrijk­ste van allemaal: vijf Grammy Awards. Keys kreeg in 2010 een zoon met haar partner Swizz Beatz, met wie ze op 31 juli 2010 trouwde. In 2014 kregen ze een tweede zoon.

(Foto: harpersbaz­aar.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname