Times of Suriname

Bachchan’s vader in het ziekenhuis

-

De vader van de ster uit ‘Ae Dil Hai Mushkil’ Aishwarya

Rai Bachchan, ligt al twee weken in het ziekenhuis. Volgens berichten moest de actrice haar vakantie in Dubai inkorten om naar haar vader Krishnaraj Rai te gaan. De actrice was met haar man Abhishek Bachchan en dochter Aaradhya Bachchan in Dubai om 2017 in te luiden. Abhishek die vanwege zijn werk vanuit Dubai naar New York was gereisd, is volgens berichten eerder dan gepland terug naar India gereisd, om tijd met zijn sukkelende schoonvade­r door te brengen.

Aishwarya die laatst nog gespot werd op de schoolspor­tdag van haar dochtertje Aaradhya, verdeelt haar tijd door te verzorgen voor haar vader en haar taak als moeder te vervullen . Enige tijd geleden werd bekend dat Bollywood actrice Katrina Kaif haar contract met het merk L’Oreal Paris heeft beëindigd. Zij gaf aan dat zij werkt aan haar eigen cosmetical­ijn. L’Oreal is dus op zoek naar een vervanger. En die schijnen ze te hebben gevonden in niemand minder dan Bollywood actrice Deepika Padukone.

Deepika werd kort geleden benaderd door het Franse merk. De 31-jarige actrice is zeer enthousias­t en wil heel graag het gezicht worden voor L’Oreal. Er wordt zelfs gesuggeree­rd dat de actrice haar vraagprijs heeft aangepast om te voldoen aan de wensen van dit wereldbeke­nde merk.

Indien L’Oreal besluit om met Deepika in zee te gaan, dan is het heel goed mogelijk dat wij haar dit jaar op de rode loper in Cannes voorbij zien komen.

 ??  ??
 ??  ?? (The Times of India/ Foto: HD Wallpapers.com)
(The Times of India/ Foto: HD Wallpapers.com)
 ??  ?? (Bollywood.nl/Foto: PC Wallpapers.com en Foto2: Blogger4Ze­ro. com en Foto3: Atozpictur­es.com)
(Bollywood.nl/Foto: PC Wallpapers.com en Foto2: Blogger4Ze­ro. com en Foto3: Atozpictur­es.com)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname