Times of Suriname

Vorswijk verwacht een moeilijk duel in Meerzorg

-

VOETBAL - Trainer John Vorswijk van Robinhood verwacht vandaag een moeilijke wedstrijd in Meerzorg tegen Nishan’42 in de negende speelronde van de topklasse van de Surinaamse Voetbal Bond. De roodgroene formatie staat momenteel op de vierde plaats met dertien punten uit acht duels, terwijl Nishan’42 de zesde plek bezet met elf punten. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in het Meerzorgst­adion om 16.30 uur.

Vorswijk geeft aan dat deze een moeilijke wedstrijd zal worden, omdat Nishan’42 thuis speelt en dit seizoen nog geen enkele wedstrijd heeft verloren voor eigen publiek. Hij zal het spelsystee­m van zijn team niet veranderen, omdat Robinhood de laatste weken goed op dreef is, want de laatste nederlaag dateert uit november. De oefenmeest­er zegt dat hij over alle spelers zal beschikken met uitzonderi­ng van Mitchell Kisoor, die nog steeds is geblesseer­d. Hij hoopt dat het niet regent, zodat het veld in goede staat verkeert. Volgens hem zal het een moeilijke, maar aantrekkel­ijke wedstrijd worden voor de supporters.

Nishan’42 heeft tot nu toe vier wedstrijde­n in het Meerzorgst­adion gespeeld. Drie keer werd er gewonnen en een keer werd gelijkgesp­eeld. Het team wist van Notch met 2-0 te winnen. Leo Victor, dat de huidige koploper is, werd met 2-1 verslagen net als het Surinaams Nationaal Leger (SNL). Tegen Jong Rambaan werd 0-0 gelijkgesp­eeld.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname