Times of Suriname

Akshay Kumar vertelt over werken met Priyanka Chopra

-

In 2005 zagen we Akshay Kumar en Priyanka voor de laatste keer samen in de film Waqt waarin Amitabh Bachchan ook een rol heeft gespeeld. Na deze film gingen de sterren uit elkaar en werkten om persoonlij­ke reden nooit meer samen aan projecten. Blijkbaar was Akshay Kumar’s vrouw, Twinkle Khanna, niet comfortabe­l met het feit dat de acteur met Priyanka Chopra samenwerkt­e, vandaar dat we het filmkoppel 12 jaar niet samen in een film hebben gezien.

Een paar jaren geleden werd aan Priyanka Chopra gevraagd als ze weer met Akshay Kumar zou samen werken mits hij het een goed script vond. Hierop antwoordde Priyanka: “Ten eerste, ik denk niet dat hij dat heeft gezegd. Ten tweede werk ik aan projecten op basis van een goed script en niet om de acteurs.”

Niet lang terug werd Akshay Kumar tijdens een tv show gevraagd of hij had afgezworen om met Priyanka Chopra te werken. Om het duidelijk te maken zei de acteur: “Dat is het helemaal niet. Ik heb in vijf films samen met Priyanka gewerkt. Het is niet dat ik niet met haar wil werken. Behalve met Rani Mukerjee, heb ik met elke heldin samengewer­kt. Als er een gelegenhei­d is, zal ik zeker met Priyanka Chopra werken.” Behalve over PeeCee, werd Akshay ook gevraagd over zijn bittere vergelijki­ng Farah Khan en Ekta Kapoor. Akki zei: “Laten we Priyanka Chopra, Ekta Kapoor en Farah Khan bellen om te vragen als ze een probleem met me hebben. Op die manier zal je het zeker weten.” Het lijkt erop dat de acteur het goed vindt om weer met Priyanka Chopra in een film te werken! We vragen ons af wat onze ster uit hiervan vindt.

 ??  ??
 ??  ?? Quantico
(The Times of India/
Foto’s: CelebSea.com / Wallpapers­Glad.com)
Quantico (The Times of India/ Foto’s: CelebSea.com / Wallpapers­Glad.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname