Times of Suriname

Waarom Shraddha Kapoor in tranen uitbarstte?

-

Om de rol van de zuster van Dawood Ibrahim te spelen is niet gemakkelij­k. Shraddha Kapoor’s uitbarstin­g op de set van Haseena Parkar biopic benadrukt dit.

De actrice is sinds vorige week bezig met de opnames voor de film Haseena van Apoorva Lakhia, en tijdens een intense scene, barstte ze in tranen uit.

Een bron vertelt: “Shraddha werd zo emotioneel door de scene, dat ze begon te jammeren. De aanwezigen vroegen zich af wat er gebeurde, omdat ze maar door bleef huilen, ook toen de camera werd uitgemaakt. Apoorva was genoodzaak­t de opnames voor een uurtje te onderbreke­n totdat ze helemaal gekalmeerd was.” Shraddha’s broer Siddhanth, die de rol Dawood speelt, maakte ook deel uit van de scene. “Hij begon haar te troosten en tenslotte werd hij ook emotioneel. Normaliter is Shraddha in staat om tot rust te komen, zodra de regisseur de scene onderbreek­t, maar deze keer kon ze haar emoties niet onder controle houden. Iets heeft gemaakt dat ze in tranen uitbarstte,” vertelt de bron verder.

Regisseur Apoorva Lakhia vertelt: “Toen Shraddha en Siddhant in tranen uitbarstte­n, stonden de overige acteurs en actrices versteld van de hechte band tussen deze twee. Het werd plotseling erg stil en we zijn toen vertrokken om ze wat ruimte te geven.” (MID-DAY.COM/Foto: Desktop Wallpapers.com)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname