Times of Suriname

Huntelaar focust op rentree

-

VOETBAL - Door een knieblessu­re ontbreekt Klaas-Jan Huntelaar al sinds oktober bij Schalke 04. Op korte termijn lijkt de spits zijn rentree te kunnen maken bij die Königsblau­en. Of hij aan zijn laatste maanden in Gelsenkirc­hen bezig is, weet Huntelaar nog altijd niet.

Het contract van de spits bij Schalke 04 loopt komende Klaas-Jan Huntelaar is sinds oktober aan de kant bij Schalke 04 door een blessure. De aanvallers focust nu alleen op zijn rentree. (Foto: Nusport) zomer af. “Ik wil me nu eerst volledig focussen op mijn rentree en in de laatste maanden van het seizoen nog van waarde zijn voor de ploeg. Daarna moeten we maar eens gaan praten, maar dat heeft voor mij nu helemaal geen prioriteit,” zegt Huntelaar op de website van Soccervisi­on. “Ik zit nu in de laatste fase van mijn herstel. Dat laatste stukje is altijd wel mooi, dan begint het weer te kriebelen. Ik heb deze week weer vol meegetrain­d met de groep en dat voelt goed.”

De prestaties van Schalke vallen dit seizoen vooralsnog tegen, met een twaalfde plaats in de Bundesliga. “Dat is frustreren­d, zeker als je geblesseer­d moet toekijken. Wij zullen ons dan ook met name voetballen­d in de tweede seizoenshe­lft zeker moeten gaan verbeteren”, stelt de 76-voudige internatio­nal. Hij hoopt binnen afzienbare tijd weer minuten te kunnen maken. “Als het goed voelt, wil ik snel weer spelen. Ik ben altijd gretig.”

(VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname