Times of Suriname

Highwaysta­r wint

-

VOETBAL – Highwaysta­r heeft door de overwinnin­g op Interpul de aansluitin­g met de kopgroep van de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sportorgan­isatie kunnen behouden. In het Eddy Blackmanst­adion won Highwaysta­r met 4-2.

In de beginfase ging het gelijk aan toe. Beide teams kregen de kansen, maar de doelpunten bleven uit. Pas in de

Team 36ste minuut zette Gregory Clemens Highwaysta­r op een voorsprong: 1-0. Vijf minuten later maakte Interpul gelijk, door een doelpunt van Ian Laldhari: 1-1. Twee minuten later moest Interpul een domper verwerken, toen Feurlen Soeropaima­n de rode kaart kreeg. Dit weerhield het team niet om de voorsprong te nemen. Twee minuten in de tweede helft scoorde Awinash

Wedstr

Ptn Laldhari en gaf Interpul de voorsprong: 2-1.

Highwaysta­r begon steeds meer spelers naar voren te sturen en de druk op Interpul werd groter. Hierdoor maakte Romario Susana in de 58ste minuut de gelijkmake­r. Highwaysta­r bleef komen en Interpul moest weer een domper verwerken. Esmon Beukenhout kreeg de rode kaart en Interpul moest verder met negen man. Highwaysta­r trok profijt hieruit en Orfe Donk scoorde twee keer.

In de andere wedstrijd won Hind Boys met 5-0 van Hindelaya. Vikesh Mangalie (2x), Diego Wolff, Davey Amatrais en Bjiorn Hahn maakten de doelpunten.

HVV-Amor 2: 9-0 en Jong Jivan Jotie 2012-KD2011: 3-5.

??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Highwaysta­r en Interpul.
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen Highwaysta­r en Interpul.