Times of Suriname

Gouden huwelijk voor echtpaar Nanhoe-Bissesar

-

WANICA - Samipersad Nanhoe (75) en Dropatie Bissesar (70) van Leiding 21 hebben zaterdag hun gouden huwelijk gevierd. De twee zijn bijzonder blij dat zij al 50 jaar samen lief en leed delen. Ondanks alles hebben zij hun huwelijk succesvol gemaakt. Het echtpaar heeft dit heuglijk feit samen met kinderen en enkele familieled­en gevierd.

Districtsc­ommissaris Sarwankoem­ar Ramai was samen met de ressortlei­der van Koewarasan, Rinia Sarman, aanwezig. Zij hebben het echtpaar gefelicite­erd namens president Desi Bouterse. De burgervade­r heeft de gebruikeli­jke enveloppe en een bloemstuk overhandig­d en het echtpaar daarbij veel succes toegewenst. De echteliede­n waren heel blij met de komst van de burgervade­r. Nanhoe is gepensione­erde van het Ministerie van Regionale Ontwikkeli­ng. Bij dit ministerie heeft hij 30 jaar gewerkt als veldarbeid­er. Thans werkt hij als wachter bij een particulie­r bedrijf. Zijn vrouw is altijd huisvrouw geweest. Dit huwelijk werd gearrangee­rd door een oom van Dropatie, die goed bevriend was met de vader van Samipersad.

Het echtpaar heeft zes kinderen; twee dochters en vier zonen. Het echtpaar is verder gezegend met 19 kleinkinde­ren en 2 achterklei­nkinderen. Liefde voor elkaar en wederzijds vertrouwen hebben ervoor gezorgd dat de echteliede­n bij elkaar zijn gebleven. Zij houden nog steeds heel veel van elkaar. AC

 ??  ?? Districtsc­ommissaris Sarwankoem­ar Ramai met zittend voor hem het echtpaar NanhoeBiss­esar dat zijn gouden huwelijk vierde. (Foto: AC)
Districtsc­ommissaris Sarwankoem­ar Ramai met zittend voor hem het echtpaar NanhoeBiss­esar dat zijn gouden huwelijk vierde. (Foto: AC)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname