Times of Suriname

Touré waakt voor enthousias­me

-

VOETBAL - Gabriel Jesus maakte grote indruk tijdens zijn eerste wedstrijde­n in het shirt van Manchester City, maar Yaya Touré waakt voor te veel enthousias­me. De 19-jarige aanvaller verruilde vorige maand Palmeiras voor Manchester City en in de eerste vier wedstrijde­n in Engelse dienst scoorde hij drie keer en gaf ook twee assists. “Hij is een zeer goede speler. Hij is erg snel, scherp en slim”, vertelde Touré op de officiële clubwebsit­e van Manchester City.

“We moeten beseffen dat we voorzichti­g moeten zijn en we moeten niet al te enthousias­t worden, want hij moet gefocust zijn. Wat wij willen doen is gewoon door blijven gaan en aan het einde van het seizoen kunnen we over hem praten.”

“We moeten geconcentr­eerd blijven, want er komen belangrijk­e wedstrijde­n aan en daarvoor moeten we ook klaar zijn.” Gabriel Jesus is niet de enige jonge speler waarvan Touré onder de indruk is. “We hebben jonge spelers nodig, want City is altijd een team die de competitie wil winnen.”

“De mentalitei­t van de club is om te proberen om nieuwe spelers in te passen en proberen het zo goed mogelijk te doen.”

“Als je Kevin De Bruyne, David Silva, Jesus en Raheem Sterling goed ziet spelen, dan realiseer je dat we een fantastisc­he selectie hebbe met een aantal jonge spelers.” (Goal)

 ??  ?? Gabriel Jesus is bij Manchester City heel goed begonnen. (Foto: Nusport)
Gabriel Jesus is bij Manchester City heel goed begonnen. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname