Times of Suriname

SVG wint overtuigen­d

-

VOETBAL - SVG heeft een overtuigen­de zege geboekt op Inter Waki bij de voortzetti­ng van de reguliere competitie van de Brokopondo Sport Bond. Het wist met 5-0 te winnen, een score die al in de eerste helft werd bereikt. SVG begon de wedstrijd heel sterk en was in de eerste helft niet te stoppen. In de achtste minuut maakte Marillio Vrede de 1-0 en acht minuten later zorgde Wilson Stedenburg voor de 2-0. SVG bleef dominant en ging verder met aanvallen. In de 27ste minuut was Sergio Stedenburg verantwoor­delijk voor de 3-0, in de 31ste minuut tilde Marillio Stedenburg de score naar 4-0 en in de 34ste minuut schoot David Finkie de 5-0 binnen. Met deze score gingen de teams rusten. In de tweede helft speelde Inter Waki wat beter, maar kon de opgelopen schade van de eerste helft niet inlopen. SVG kwam niet meer tot scoren en er kwam zodoende geen veranderin­g meer in de score.

Verder wist Inter Garib van Klaas te winnen met 2-1. Saverio Donoe en Djergen Vorswijk waren elk een keer trefzeker voor Inter Garib, terwijl Astrano Asodanoe verantwoor­delijk was voor de tegentreff­er. Real Cicero wist van een 1-0 achterstan­d terug te komen en met 2-1 te winnen van SVK. Ronaldinho Dahl scoorde voor SVK in de 37ste minuut. Chivello Robert zorgde voor de gelijkmake­r in de 55ste minuut en in de 80ste minuut schoot Osewa Pina de winnende treffer binnen voor Real Cicero.

Zondag zijn er vier wedstrijde­n op het schema. Klaas speelt tegen SVG, BSV neemt het op tegen Tapio, Inter Garib treft SVK en Boslanti is de tegenstand­er van Inter Waki. Deze wedstrijde­n zullen gespeeld worden te Marchalkre­ek.