Times of Suriname

Compleet en Erowarte doen goede zaken

-

VOETBAL - Compleet en Erowarte hebben elk goede zaken gedaan bij de voortzetti­ng van de reguliere competitie van de Albina Sport Bond. Compleet wist met 3-1 te winnen van RSC, terwijl Erowarte met 2-1 te sterk was voor Real Bergie. Compleet en RSC hielden elkaar in evenwicht in de eerste helft, waardoor er geen doelpunten vielen. Al heel vroeg in de tweede helft wist Compleet een ruime voorsprong te nemen. In de 51ste minuut maakte Marius Kago de 1-0, in de 60ste minuut tilde Keven Deel de score naar 2-0 en twee minuten later was Sherion Solega verantwoor­delijk voor de 3-0. De wedstrijd was hierna gespeeld, maar toch zocht RSC naar een eretreffer. In de 89ste minuut maakte Chano Pinas nog de 3-1, maar deze treffer zou geen invloed hebben op het resultaat. De eindstand was 3-1.

Real Bergie kwam in de 20ste minuut van de wedstrijd tegen Erowarte op een 1-0 voorsprong via Andre Misidjan en ging hiermee rusten. In de tweede helft kon Real Bergie deze voorsprong niet uitbereide­n en ook niet verdedigen. In de 67ste minuut maakte Rayen Charles de 1-1 en in de 72ste minuut zorgde Guniarmo Gunther voor de 2-1. Er kwam geen veranderin­g meer in deze score.

Zondag wordt de competitie voortgezet met twee wedstrijde­n. Compleet is de tegenstand­er van Real Bergie en Albina neemt het op tegen Jong Sportivo.