Times of Suriname

Leo Victor U-17 wint groots

-

VOETAL - Leo Victor heeft flink uitgehaald naar Notch in de U-17-klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. De Leeuwen stonden bij de rust met 2-0 voor en wonnen uiteindeli­jk met 6-0. Brian Gillian maakte een hattrick in deze wedstrijd.

Leo Victor begon heel sterk aan deze wedstrijd en nam al in de achtste minuut een 1-0 voorsprong via Gillian. De Moengoneze­n probeerden zo snel mogelijk de gelijkmake­r te scoren, maar kregen juist in de 22ste minuut nog een tegendoelp­unt te verwerken, toen Jericho Djarkasie het net vond. Notch probeerde voor rust de achterstan­d te verkleinen, maar de Leeuwen lieten dat niet toe.

In de tweede helft bleven de Leeuwen nog hongerig voor meer doelpunten, terwijl de jongens uit Moengo de tegenstand­er niet konden bijbenen. In de 59ste minuut tilde Jardel Tilborg de score naar 3-0, een minuut later maakte Gillian zijn tweede doelpunt van de dag en zes minuten later scoorde hij nog eens, hierdoor liep de score op naar 5-0. In de 70ste minuut vond Tilborg nog een laatste keer het net namens de Leeuwen in dit duel, hierdoor eindigde de wedstrijd in een 6-0 overwinnin­g voor Leo Victor.

In de andere U-17klassewe­dstrijd won Voorwaarts groots met 9-0 van Botopasie.

Uitslagen van de U-11-klasse: TAS won overtuigen­d met 7-1 van De Rest, ABSO won nipt met 1-0 van Real Dijkveld, OASE zegevierde met 1-0 over Transvaal, Puwa Nani won groots met 7-0 van Blue OASE, Houttuin versloeg Suri United met 1-0 en AC Adonai kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Voorwaarts.